Al sinds 1962 is Väderstad grensverleggend bezig op het gebied van agrotechnische ontwikkeling. Altijd met het doel om de rijsnelheid te verhogen en om op deze wijze de bewerkbare oppervlakte te kunnen vergroten. Bovendien blijft Väderstad ernaar streven het aantal bewerkingen te verminderen.

De veelzijdigheid van Väderstad

Väderstad-machines zijn ontworpen voor een breed scala aan gewassen: van snijmaïs tot erwten. Deze machines zijn ontwikkeld met een focus op flexibiliteit, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende omstandigheden, zoals verschillende grondsoorten en weersomstandigheden. Väderstad streeft ernaar om machines te bieden die voldoen aan de behoeften van elke boer, ongeacht de specifieke uitdagingen van hun landbouwgrond.

Het assortiment van Väderstad

Grondbewerking

Lacus sed turpis tincidunt id aliquet risus feugiat in ante. Pharetra sit amet aliquam id.

Zaaimachines

Lacus sed turpis tincidunt id aliquet risus feugiat in ante. Pharetra sit amet aliquam id.

Plantmachines

Lacus sed turpis tincidunt id aliquet risus feugiat in ante. Pharetra sit amet aliquam id.

Flexibiliteit is de sleutel

Väderstad-machines zijn in principe geschikt voor alle zaaibare gewassen binnen een gevarieerde vruchtwisseling: snijmaïs, bonen, graan, gras, klaver, koolzaad, erwten – de mogelijkheden zijn talrijk. Flexibiliteit is een belangrijk aspect voor Väderstad bij de ontwikkeling van nieuwe machines. Het productaanbod van Väderstad omvat machines voor alle omstandigheden – lichte of zware grond, droog of nat weer, grote of kleine percelen, met veel of weinig stenen, op geploegde grond of op stoppels.

Langdurige prestaties met Väderstad

We zetten ons in om jou continu kwalitatieve ondersteuning te bieden voor jouw Väderstad-machine. Väderstad waarborgt de duurzaamheid van hun machines door tijdens de ontwikkeling uitgebreide belastingstesten en computersimulaties uit te voeren. Vervolgens wordt de machine in de praktijk getest, zowel in de Kimme-steengroeve als op daadwerkelijke velden. Deze grondige aanpak zorgt voor de robuustheid en efficiëntie van de Väderstad-machines, wat resulteert in een voortreffelijke kosteneffectiviteit.